bl3
bl2

Η ανόρθωση στήθους, επίσης γνωστή ως μαστοπηξία, είναι μία χειρουργική επέμβαση με την οποία επιτυγχάνεται ανόρθωση του στήθους με την αφαίρεση της περίσσειας του δέρματος και τη σύσφιξη των περιβάλλοντων ιστών για να αναδιαμορφώσουν και να υποστηρίξουν το νέο περίγραμμα των στηθών. Η ανόρθωση των μαστών μπορεί να αναζωογονήσει το σχήμα σας και να επιτευχθεί ένα σχεδιάγραμμα στήθους πιο νεανικό και ανυψωμένο. Τα στήθη μιας γυναίκας αλλάζουν συχνά με την πάροδο του χρόνου, χάνοντας το νεανικό σχήμα και τη σφριγηλότητά τους. Αυτές οι αλλαγές και η απώλεια της ελαστικότητας του δέρματος μπορεί να προκύψει από Εγκυμοσύνη ,Θηλασμό, Διακυμάνσεις βάρους, Γήρανση, Βαρύτητα, Κληρονομικότητα.

 

Εφαρμογή/Επίδραση

Η ανόρθωση των μαστών (μαστοπηξία) μπορεί να επιτευχθεί μέσα από μια ποικιλία τεχνικών ανάλογα με το στήθος σας. Η κατάλληλη τεχνική για σας, καθορίζεται με βάση ,το μέγεθος και το σχήμα του μαστού σας ,το μέγεθος και τη θέση της θηλής σας, το βαθμό χαλάρωσης του στήθους σας , την ποιότητα του δέρματος, την ελαστικότητα, καθώς και την ποσότητα του επιπλέον δέρματος . Η επέμβαση γίνεται υπό γενική αναισθησία και υπάρχουν τρία βασικά είδη προσπελάσεων:

  • Η περιθηλαία προσπέλαση
  • Η περιθηλαία προσπέλαση με κάθετη τομή (circumvertical incision)
  • H περιθηλαία προσπέλαση με τομή J ή ανεστραμμένου Τ
  • Η ιδανική τεχνική για εσάς θα συζητηθεί διεξοδικά με τον dr. ΧΟΝΔΡΑΛΗ.

Κατά τη διάρκεια του χειρουργείου και υπό γενική αναισθησία, ο μαζικός αδένας ανορθώνεται και αναπλάσσεται προκειμένου να βελτιωθεί το περίγραμμα του μαστού. Η θηλή και η θηλαία άλως επανατοποθετούνται σε ένα φυσικό πιο νεανικό ύψος. Εάν είναι απαραίτητο, οι διευρυμένες θηλές μειώνονται με εκτομή της περίσσειας δέρματος από την περίμετρο. Επιπλέον, αφαιρείται και η περίσσεια του δέρματος του υπόλοιπου μαστού, προκειμένου να αποκατασταθεί η απώλεια της ελαστικότητας. Μετά την αναδιαμόρφωση του στήθους σας και την αφαίρεση της περίσσειας του δέρματος, ο μαστός συγκλίνεται με ράμματα σε πολλά επίπεδα προκειμένου να στηριχθεί ο νέος μαστός. Αυτά είναι όλα εσωτερικά και δε θα χρειαστεί να αφαιρέσετε εσείς ράμματα. Οι τομές είναι μόνιμες, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις θα αποχρωματιστούν και θα βελτιωθούν σημαντικά με την πάροδο του χρόνου.

 

Επιστροφή στην καθημερινότητα 

Μετεγχειρητικά, θα έχετε γάζες ή επιδέσμους στις τομές που θα μειώνονται σταδιακά. Εάν χρησιμοποιηθούν παροχετεύσεις, αυτές θα αφαιρεθούν σε μία ή δύο μέρες το αργότερο. Θα χρειαστεί να φοράτε έναν ελαστικό επίδεσμο ή στηθόδεσμο για να ελαχιστοποιηθεί το οίδημα και να στηρίζεται το στήθος σας κατά τη διάρκεια της επούλωσης.Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι ασθενείς επιστρέφουν σπίτι τους το ίδιο βράδυ ή το αργότερο την επόμενη μέρα.

Hondralis Plastic Surgery

Το ιατρείο του κ. Χονδραλή είναι άρτια εξοπλισμένο, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις σε θέματα αισθητικής ή επανόρθωσης.

Η ομάδα μας αποτελείται από άρτια εξειδικευμένο προσωπικό.

Χρησιμοποιούμε πάντα 100% ασφαλή και πιστοποιημένα προϊόντα.

Yψηλής ποιότητας προϊόντα και σκευάσματα σε ασυναγώνιστες τιμές.

Οι θεραπείες μας διεξάγονται σεβόμενοι την επιθυμία σας για ιδιωτικότητα.

Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε αισθητική ή επεμβατική θεραπεία ώστε να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας και να βελτιώσετε αισθητά την ποιότητα ζωής σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας για όποια πληροφορία χρειάζεστε ή για να προγραμματίσουμε ένα ραντεβού.

initial image
BOOK NOW

Κλείστε άμεσα ραντεβού…

213 005 0330
B. Σοφίας 105-107, Αθήνα
echondralis.secretary@gmail.com

Το ιατρείο

Το ιατρείο του πλαστικού χειρουργού Χονδραλή Ευθύμιου στεγάζεται στην Αθήνα, σε πολύ κεντρικό σημείο με εύκολη πρόσβαση, στη Λ. Βασ. Σοφίας 105-107.

Τeam Hondralis

 ΝΙΚΗ: 6957772880
 ΕΛΕΝΑ: 6941598984
 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ: 6945599901
 ΒΑΣΙΛΙΚΗ: 6955499140
 Tηλεφωνικό Κέντρο: 213 005 0330

Call Now Button