Η αποτρίχωση Laser με Αλεξανδρίτη 7ης γενιάς είναι η μόνη μόνιμη μέθοδος Αποτρίχωσης που καταργεί τις παραδοσιακές τεχνικές (π.χ κερί, ξυράφι). Απευθύνεται τόσο σε γυναίκες όσο και στους άνδρες για κάθε περιοχή του σώματος και του προσώπου, αφαιρώντας με ασφάλεια την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα χωρίς να καταστρέφει το δέρμα. Ο λόγος που το Alexandrite laser κατατάσσεται πρώτο σε αποτελεσματικότητα ευθύνεται στο ότι φτάνει στο κατάλληλο τμήμα της τρίχας όπου βρίσκεται συγκεντρωμένο το μεγαλύτερο ποσοστό μελανίνης άρα καταφέρνει τη μέγιστη απορρόφηση της ενέργειας που είναι και ο πλέον απαραίτητος όρος για μόνιμο αποτέλεσμα. Βασικό ρόλο για το επιθυμητό αποτέλεσμα, δηλαδή την αδρανοποίηση των θυλάκων της τρίχας, παίζει το μήκος κύματος που εκπέμπεται από το μηχάνημα. Το μήκος κύματος της ακτίνος φωτός του Alexandrite laser είναι 755nm.

 

Ο αριθμός των συνεδρίων είναι 8-10 κατά μέσο όρο κάθε 30 ημέρες και τροποποιείται ανάλογα με την περίπτωση. Το διάστημα μεταξύ των συνεδρίων δεν πρέπει να ξεπερνά τις 30 ημέρες για το καλύτερο αποτέλεσμα. Στις ορμονοεξαρτώμενες περιοχές του σώματος όπως πρόσωπο, κοιλιά ο αριθμός συνεδριών ποικίλει και απαιτούνται περισσότερες συνεδρίες.Η μέθοδος είναι σχεδόν ανώδυνη χάρη στον αυτόματο μηχανισμό ψύξης του δέρματος ταυτόχρονα με την καταστροφή του θύλακα της τρίχας. 

 

Στο Hondralis Plastic Surgery εφαρμόζοντας πάντα με ασφάλεια αποτρίχωση με τεχνολογία αιχμής παρατηρούμε θεαματικά αποτελέσματα ακόμα και σε τρίχες με μικρότερη συγκέντρωση μελανίνης όπως οι ξανθές ή το απαλό χνούδι, ενώ τα αποτελέσματα είναι άμεσα, ορατά και διαρκούν περισσότερο από ποτέ!

Hondralis Plastic Surgery

Το ιατρείο του κ. Χονδραλή είναι άρτια εξοπλισμένο, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις σε θέματα αισθητικής ή επανόρθωσης.

Η ομάδα μας αποτελείται από άρτια εξειδικευμένο προσωπικό.

Χρησιμοποιούμε πάντα 100% ασφαλή και πιστοποιημένα προϊόντα.

Yψηλής ποιότητας προϊόντα και σκευάσματα σε ασυναγώνιστες τιμές.

Οι θεραπείες μας διεξάγονται σεβόμενοι την επιθυμία σας για ιδιωτικότητα.

Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε αισθητική ή επεμβατική θεραπεία ώστε να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας και να βελτιώσετε αισθητά την ποιότητα ζωής σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας για όποια πληροφορία χρειάζεστε ή για να προγραμματίσουμε ένα ραντεβού.

BOOK NOW

Κλείστε άμεσα ραντεβού…

213 005 0330
B. Σοφίας 105-107, Αθήνα
echondralis.secretary@gmail.com

Το ιατρείο

Το ιατρείο του πλαστικού χειρουργού Χονδραλή Ευθύμιου στεγάζεται στην Αθήνα, σε πολύ κεντρικό σημείο με εύκολη πρόσβαση, στη Λ. Βασ. Σοφίας 105-107.

Τeam Hondralis

 ΝΙΚΗ: 6957772880
 ΕΛΕΝΑ: 6941598984
 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ: 6945599901
 ΒΑΣΙΛΙΚΗ: 6955499140
 Tηλεφωνικό Κέντρο: 213 005 0330

Call Now Button