Η αυξητική στις γάμπες είναι η επέμβαση της πλαστικής χειρουργικής που έχει σκοπό την αύξηση του όγκου στις γάμπες (γαστροκνημία). Πετυχαίνουμε έτσι συμμετρία στα πόδια και στο σώμα. 

 

Εφαρμογή/Επίδραση

Ο πλαστικός χειρουργός κ. Χονδραλής ,χρησιμοποιεί τον πιο συχνό συχνό τρόπο και τον μόνο που μπορεί να δώσει μόνιμο αποτέλεσμα καθώς και μεγάλη αύξηση του όγκου της Γαστροκνημίας, με ενθέματα σιλικόνης. Τα ενθέματα σιλικόνης έρχονται σε μία μεγάλη ποικιλία σχημάτων και μεγεθών. Τοποθετούνται είτε πάνω από τον μυ είτε κάτω από τον μυ (γαστροκνημία). Συνήθως ενισχύουν την έσω γαστέρα του μυός αλλά μπορούν να τοποθετηθούν και στις δύο γαστέρες του μυός. Η τοποθέτηση γίνεται με τοπική αναισθησία ή τοπική και μέθη ή επισκληρίδιο αναισθησία. Διαρκεί 40 λεπτά και η τομή τοποθετείται στο πίσω μέρος του γόνατου και είναι 3-4 cm.  

 

Επιπλοκές από την χρήση ενθεματων  

  • φλεγμονή 
  • αιμορραγία 
  • ύγρωμα(συγκέντρωση υγρών)  
  • ρικνωτικήκάψα  
  • μετακίνηση τουενθέματος 
  • εν τω βάθη θρόμβωση 

Οι επιπλοκές πρέπει να συζητηθούν λεπτομερώς με τον πλαστικό χειρουργό σας κ.Χονδραλή ,αν και είναι πολύ σπάνιες σε έμπειρα χέρια. 

 

Επιστροφή στην καθημερινότητα

Οι ασθενείς μπορούν να γυρίσουν στην εργασία τους σε 7 ημέρες, ανάλογα βέβαια και το είδος της εργασίας. Είναι αναμενόμενο να υπάρχει ήπιος πόνος μετά το χειρουργείο και ελάχιστες μελανιές και πρήξιμο.  

  • Αμέσως μετά το χειρουργείο τα πόδια τοποθετούνται σε δύο μαξιλάρια  
  • Μπορούμε να περπατήσουμε αμέσως αλλά δεν πρέπει να το παρακάνουμε γιατί υπάρχει κίνδυνος υγρώματος (συγκέντρωση υγρού) και παρεκτόπισης του ενθέματος από τη θέση του.  
  • Όταν είσαστε ξαπλωμένοι, να κουνάτε τα δάχτυλα των ποδιών σας και το ίδιο και τα πόδια σας. 

Hondralis Plastic Surgery

Το ιατρείο του κ. Χονδραλή είναι άρτια εξοπλισμένο, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις σε θέματα αισθητικής ή επανόρθωσης.

Η ομάδα μας αποτελείται από άρτια εξειδικευμένο προσωπικό.

Χρησιμοποιούμε πάντα 100% ασφαλή και πιστοποιημένα προϊόντα.

Yψηλής ποιότητας προϊόντα και σκευάσματα σε ασυναγώνιστες τιμές.

Οι θεραπείες μας διεξάγονται σεβόμενοι την επιθυμία σας για ιδιωτικότητα.

Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε αισθητική ή επεμβατική θεραπεία ώστε να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας και να βελτιώσετε αισθητά την ποιότητα ζωής σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας για όποια πληροφορία χρειάζεστε ή για να προγραμματίσουμε ένα ραντεβού.

initial image
BOOK NOW

Κλείστε άμεσα ραντεβού…

213 005 0330
B. Σοφίας 105-107, Αθήνα
echondralis.secretary@gmail.com

Το ιατρείο

Το ιατρείο του πλαστικού χειρουργού Χονδραλή Ευθύμιου στεγάζεται στην Αθήνα, σε πολύ κεντρικό σημείο με εύκολη πρόσβαση, στη Λ. Βασ. Σοφίας 105-107.

Τeam Hondralis

 ΝΙΚΗ: 6957772880
 ΕΛΕΝΑ: 6941598984
 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ: 6945599901
 ΒΑΣΙΛΙΚΗ: 6955499140
 Tηλεφωνικό Κέντρο: 213 005 0330

Call Now Button