Μειωτική Ανόρθωση Μαστού1

Ένα πολύ μεγάλο στήθος δημιουργεί έντονα προβλήματα καθημερινά στην γυναίκα. Γυναίκες με μεγάλο στήθος παραπονούνται για πόνο στην πλάτη και τον αυχένα, δερματίτιδες στην υπομάστια περιοχή, μείωση της κοινωνικότητας και της δυνατότητας άθλησης. Επίσης σε ένα μεγάλο μαστό είναι δύσκολη η ανίχνευση των αλλοιώσεων στην κλινική εξέταση και η απεικόνιση στην μαστογραφία. Ταυτόχρονα με τη μείωση του μαστού πραγματοποιείται και ανόρθωση για να έχουμε ένα αισθητικά όμορφο αποτέλεσμα.

 

Εφαρμογή/Επίδραση 

Η επέμβαση πραγματοποιείται με γενική αναισθησία και οι ασθενείς συνήθως φεύγουν την ίδια μέρα από την κλινική. Το μήκος των τομών εξαρτάται το μέγεθος του μαστού και από την πτώση του. Η συχνότερη μέθοδος μείωσης μαστών περιλαμβάνει τρεις τομές. Μια τομή γύρω από τη θηλή, μια κάθετη από τη θηλή στην υπομάστια πτυχή και μια τρίτη οριζόντια στην υπομάστια πτυχή. Αφαιρώντας λοιπόν ένα τμήμα του μαζικού αδένα και του δέρματος (το οποίο στέλνεται για ιστολογική εξέταση) και μεταφέροντας την θηλή και την θηλαία άλω ψηλότερα δημιουργούμε ένα μικρότερο και ωραιότερο μαστό.

 

Επιστροφή στην καθημερινότητα 

Μετεγχειρητικά η ασθενής φοράει ένα ειδικό αθλητικό στηθόδεσμο για 1 μήνα. Ο πόνος είναι ήπιος και αντιμετωπίζεται με ήπια παυσίπονα. Συνήθως υπάρχει μία μικρή παροχέτευση (σωληνάκι) για την απομάκρυνση των υγρών που μαζεύονται μετεγχειρητικά, η οποία αφαιρείται το μετά το πρώτο εικοσιτετράωρο. Τα ράμματα είναι απορροφήσιμα και δεν χρειάζονται αφαίρεση.

Hondralis Plastic Surgery

Το ιατρείο του κ. Χονδραλή είναι άρτια εξοπλισμένο, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις σε θέματα αισθητικής ή επανόρθωσης.

Η ομάδα μας αποτελείται από άρτια εξειδικευμένο προσωπικό.

Χρησιμοποιούμε πάντα 100% ασφαλή και πιστοποιημένα προϊόντα.

Yψηλής ποιότητας προϊόντα και σκευάσματα σε ασυναγώνιστες τιμές.

Οι θεραπείες μας διεξάγονται σεβόμενοι την επιθυμία σας για ιδιωτικότητα.

Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε αισθητική ή επεμβατική θεραπεία ώστε να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας και να βελτιώσετε αισθητά την ποιότητα ζωής σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας για όποια πληροφορία χρειάζεστε ή για να προγραμματίσουμε ένα ραντεβού.

BOOK NOW

Κλείστε άμεσα ραντεβού…

213 005 0330
B. Σοφίας 105-107, Αθήνα
echondralis.secretary@gmail.com

Το ιατρείο

Το ιατρείο του πλαστικού χειρουργού Χονδραλή Ευθύμιου στεγάζεται στην Αθήνα, σε πολύ κεντρικό σημείο με εύκολη πρόσβαση, στη Λ. Βασ. Σοφίας 105-107.

Τeam Hondralis

 ΝΙΚΗ: 6957772880
 ΕΛΕΝΑ: 6941598984
 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ: 6945599901
 ΒΑΣΙΛΙΚΗ: 6955499140
 Tηλεφωνικό Κέντρο: 213 005 0330

Call Now Button