Η κοιλιά αποτελεί την συχνότερη θέση στο ανθρώπινο σώμα που μπορεί να γίνει λιποαναρρόφηση τόσο σε γυναίκες όσο και σε άνδρες. Οι σημαντικότεροι παράγοντες που επηρεάζουν την επιτυχή έκβαση μιας λιποαναρροφησης στην κοιλιά είναι το ποσό του λίπους,το ιστορικό απώλειας και λήψης βάρους,το ιστορικό των κυήσεων και η ηλικία του ατόμου. 

 

Δημιουργούνται δυο μικρές οπές στα κατάλληλα σημεία της κοιλιάς και μέσω αυτών εισέρχεται λεπτή κάνουλα η οποία με την εφαρμογή laser η υπερήχων ρευστοποιεί το λίπος. Παράλληλα ενεργοποιείται η παραγωγή κολλαγόνου μέσω της διέγερσης των Ίβο βλαστών,επιτυγχάνοντας σύσφιξη της περιοχής. Τέλος το λίπος αναρροφάται με ειδική κάνουλα και προκύπτει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Πριν την επέμβαση θα χρειαστεί να διακόψετε οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή αυξάνει τον κίνδυνο αιμορραγίας, όπως η ασπιρίνη και τα αντισυλληπτικά. Μετεγχειρητικά ο πόνος είναι πολύ ήπιος και ανεκτός με απλά παυσίπονα. Μετά από λίγες ώρες οποιαδήποτε ενόχληση φεύγει και μένουν μόνο οι μώλωπες, που εξαφανίζονται σε δυο εβδομάδες. Με την εφαρμογή του ειδικού κορσέ για δυο περίπου εβδομάδες μειώνεται αισθητά το οίδημα στην περιοχή. Το ντουζ επιτρέπεται μετά από μερικά 24ωρα και η αποχή από την γυμναστική διαρκεί ένα μήνα. 

 

Τα αποτελέσματα είναι εμφανή σχεδόν αμέσως. Η όψη της επιδερμίδας σιγά αίγα θα αλλάζει όπως και το περίγραμμα του σώματος ώσπου να φανεί το τελικό αποτέλεσμα το οποίο αναμένεται να Σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι τα αποτελέσματα της λιποαναρρόφηση έλα είναι μόνιμα. Τα λιποκύτταρα καταστρέφονται ολοσχερώς όποτε μειώνεται αισθητά ο αριθμός τους. 

 

Αν ο ασθενής χρειάζεται πλαστική κοιλιάς και λιποαναρρόφηση τότε θα πρέπει προηγουμένως να γίνει λιποαναρρόφηση και μετά πλαστική κοιλιάς η και αντίστροφα.έρθει σε 3 περίπου μήνες. 

Hondralis Plastic Surgery

Το ιατρείο του κ. Χονδραλή είναι άρτια εξοπλισμένο, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις σε θέματα αισθητικής ή επανόρθωσης.

Η ομάδα μας αποτελείται από άρτια εξειδικευμένο προσωπικό.

Χρησιμοποιούμε πάντα 100% ασφαλή και πιστοποιημένα προϊόντα.

Yψηλής ποιότητας προϊόντα και σκευάσματα σε ασυναγώνιστες τιμές.

Οι θεραπείες μας διεξάγονται σεβόμενοι την επιθυμία σας για ιδιωτικότητα.

Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε αισθητική ή επεμβατική θεραπεία ώστε να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας και να βελτιώσετε αισθητά την ποιότητα ζωής σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας για όποια πληροφορία χρειάζεστε ή για να προγραμματίσουμε ένα ραντεβού.

initial image
BOOK NOW

Κλείστε άμεσα ραντεβού…

213 005 0330
B. Σοφίας 105-107, Αθήνα
echondralis.secretary@gmail.com

Το ιατρείο

Το ιατρείο του πλαστικού χειρουργού Χονδραλή Ευθύμιου στεγάζεται στην Αθήνα, σε πολύ κεντρικό σημείο με εύκολη πρόσβαση, στη Λ. Βασ. Σοφίας 105-107.

Τeam Hondralis

 ΝΙΚΗ: 6957772880
 ΕΛΕΝΑ: 6941598984
 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ: 6945599901
 ΒΑΣΙΛΙΚΗ: 6955499140
 Tηλεφωνικό Κέντρο: 213 005 0330

Call Now Button