Το botox είναι μία πρωτεΐνη που παράγεται από το μικρόβιο Clostridium botulinum. Eίναι γνωστό ως βοτουλινική τοξίνη τύπου Α ή αλλαντική τοξίνη.

Με την πάροδο του χρόνου οι ρυτίδες αυτές μετατρέπονται σε στατικές, με αποτέλεσμα την μόνιμα λυπημένη έκφραση, την γερασμένη και κουρασμένη όψη του προσώπου. Το botox μέσω της αναστολής της απελευθέρωσης της ακετυλοχολίνης διακόπτει τη μεταφορά των νευρικών ερεθισμάτων στους μυς και προκαλεί χαλάρωση και μείωση της κινητικότητας σε αυτούς.

Xρησιμοποιείται για την εξάλειψη των ρυτίδων έκφρασης του προσώπου και αποτελεί τη δημοφιλέστερη θεραπεία αντιγήρανσης.

 

Η δράση του οφείλεται στην τοξίνη της αλλαντίασης σε πολύ μικρές δόσεις που παράγεται από το Κλωστηρίδιο Botulinum. Το 2002 παίρνει έγκριση από τον FDA (Οργανισμό τροφίμων και φαρμάκων των ΗΠΑ) και εφαρμόζεται για την αντιμετώπιση των ρυτίδων. Ειδικότερα τοποθετείται σε συγκεκριμένους μύες του προσώπου μπλοκάροντας τις νευρομυϊκές συσπάσεις.

 

Η δράση του κυμαίνεται από 4 έως 6 μήνες ενώ η διαδικασία κρατάει 5 με 8 λεπτά. Έχει ένδειξη στις οριζόντιες ρυτίδες του μετώπου, στις κάθετες του μεσόφρυου, στο πλάι των ματιών (γνωστό και ως πόδι της χήνας) και σε κάποιες περιπτώσεις στο λαιμό. Η δράση του αρχίζει μετά την 2η με 3η μέρα και φτάνει ως την 7η με 8η. 

Hondralis Plastic Surgery

Το ιατρείο του κ. Χονδραλή είναι άρτια εξοπλισμένο, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις σε θέματα αισθητικής ή επανόρθωσης.

Η ομάδα μας αποτελείται από άρτια εξειδικευμένο προσωπικό.

Χρησιμοποιούμε πάντα 100% ασφαλή και πιστοποιημένα προϊόντα.

Yψηλής ποιότητας προϊόντα και σκευάσματα σε ασυναγώνιστες τιμές.

Οι θεραπείες μας διεξάγονται σεβόμενοι την επιθυμία σας για ιδιωτικότητα.

Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε αισθητική ή επεμβατική θεραπεία ώστε να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας και να βελτιώσετε αισθητά την ποιότητα ζωής σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας για όποια πληροφορία χρειάζεστε ή για να προγραμματίσουμε ένα ραντεβού.

Η θεραπεία είναι απόλυτα ασφαλής εφόσον γίνεται από εξειδικευμένο ιατρό.
O ιατρός, Ευθύμιος Χονδραλής έχει εξειδικευτεί στις θεραπείες αντιγήρανσης προσώπου με χρήση BOTOX

BOOK NOW

Κλείστε άμεσα ραντεβού…

213 005 0330
B. Σοφίας 105-107, Αθήνα
echondralis.secretary@gmail.com

Το ιατρείο

Το ιατρείο του πλαστικού χειρουργού Χονδραλή Ευθύμιου στεγάζεται στην Αθήνα, σε πολύ κεντρικό σημείο με εύκολη πρόσβαση, στη Λ. Βασ. Σοφίας 105-107.

Τeam Hondralis

 ΝΙΚΗ: 6957772880
 ΕΛΕΝΑ: 6941598984
 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ: 6945599901
 ΒΑΣΙΛΙΚΗ: 6955499140
 Tηλεφωνικό Κέντρο: 213 005 0330

Call Now Button