Το laser Co2 είναι παραδοσιακό laser δερματικής χρήσης. Χρησιμοποιείται γενικότερα για καυτηριασμούς εξαχνωσεις και τομές. Τα Co2 επειδή λειτουργούν με πολύ μικρούς χρόνους δεν επιτρέπουν να γίνει μεγάλη θερμική καταστροφή των ιστών-στόχων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ταχύτατη επούλωση τραυμάτων χωρίς σημάδια.

 

Κυριότερες ενδείξεις του Co2 laser είναι:

  • ανάπλαση
  • μυρμηγκιές
  • θηλώματα
  • κονδυλώματα
  • σπίλοι
  • σμηγματοροικές υπερκερατωσεις
  • αιμόσταση

 

Μετά τη συνεδρία παρουσιάζονται οίδημα (πρήξιμο) και ερύθημα (κοκκινίλα) για λίγες μέρες και συνιστούμε αποφυγή ηλιοθεραπείας και έντονης γυμναστικής, ενώ σε περίπτωση ιστορικού επιχείλιου έρπητα, χρειάζεται και κάλυψη. Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη συνεδρία. Η θεραπεία Fractional laser συνδυάζεται με την αυτόλογη μεσοθεραπεία από το δικό μας αίμα (Platelet Rich Plasma)   για να έχουμε πιο γρήγορη ανάρρωση και ταχύτερα αποτελέσματα.

Hondralis Plastic Surgery

Το ιατρείο του κ. Χονδραλή είναι άρτια εξοπλισμένο, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις σε θέματα αισθητικής ή επανόρθωσης.

Η ομάδα μας αποτελείται από άρτια εξειδικευμένο προσωπικό.

Χρησιμοποιούμε πάντα 100% ασφαλή και πιστοποιημένα προϊόντα.

Yψηλής ποιότητας προϊόντα και σκευάσματα σε ασυναγώνιστες τιμές.

Οι θεραπείες μας διεξάγονται σεβόμενοι την επιθυμία σας για ιδιωτικότητα.

Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε αισθητική ή επεμβατική θεραπεία ώστε να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας και να βελτιώσετε αισθητά την ποιότητα ζωής σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας για όποια πληροφορία χρειάζεστε ή για να προγραμματίσουμε ένα ραντεβού.

initial image
BOOK NOW

Κλείστε άμεσα ραντεβού…

213 005 0330
B. Σοφίας 105-107, Αθήνα
echondralis.secretary@gmail.com

Το ιατρείο

Το ιατρείο του πλαστικού χειρουργού Χονδραλή Ευθύμιου στεγάζεται στην Αθήνα, σε πολύ κεντρικό σημείο με εύκολη πρόσβαση, στη Λ. Βασ. Σοφίας 105-107.

Τeam Hondralis

 ΝΙΚΗ: 6957772880
 ΕΛΕΝΑ: 6941598984
 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ: 6945599901
 ΒΑΣΙΛΙΚΗ: 6955499140
 Tηλεφωνικό Κέντρο: 213 005 0330

Call Now Button