Το ιατρείο μας σας προσφέρει μια από τις πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές τεχνολογίες laser όπως το Laser Erbium την καλύτερη και πιο αποτελεσματική μέθοδο για την αναδόμηση του δέρματος η οποία αφήνει άθικτη την επιδερμίδα και εισχωρεί στις στοιβάδες που εμείς επιθυμούμε. Mε το Laser Fractional Erbium ο χρόνος αποθεραπείας ελαχιστοποιείται (μόλις δύο ημέρες) χωρίς να μειώνεται καθόλου η αποτελεσματικότητά του, ιδανικό για πληθυσμό που ζει σε μια τόσο ηλιόλουστη χώρα.

 

Κυριότερες εφαρμογές του Laser Fractional Erbium είναι:

  • Ρυτίδες Προσώπου
  • Ουλές Ακμής
  • Μέλασμα
  • Ραγάδες (κόκκινες και λευκές)
  • Εγκαυματικών Ουλών
  • Βελτίωση Μετεγχειρητικών Ουλών

 

Tο Fractional Erbium Laser χρησιμοποιεί μια ακτίνα λέιζερ που χωρίζεται σε εκατοντάδες μικροσκοπικές ζώνες, οι οποίες στοχεύουν ένα κλάσμα του δέρματος κάθε φορά αφήνοντας ανάμεσά τους ανέπαφο δέρμα. Μιλάμε δηλαδή για μικροσκοπικές αλλά βαθιές στήλες.

Έτσι, ενεργοποιείται η φυσική διαδικασία επούλωσης των τραυματισμένων και δίνεται το ερέθισμα στους ινοβλάστες να παράξουν νέες ίνες κολλαγόνου με αποτέλεσμα την ταχύτερη διαδικασία επούλωσης, διότι ανάμεσα στις μικροθερμικές ζώνες οι ανεπηρέαστοι ιστοί συμβάλλουν και αυτοί στην αποθεραπεία. Έτσι το δέρμα γίνεται νεανικότερο, πιο ελαστικό, πιο λαμπερό, με λιγότερες ρυτίδες, δυσχρωμίες και σημάδια.

Hondralis Plastic Surgery

Το ιατρείο του κ. Χονδραλή είναι άρτια εξοπλισμένο, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις σε θέματα αισθητικής ή επανόρθωσης.

Η ομάδα μας αποτελείται από άρτια εξειδικευμένο προσωπικό.

Χρησιμοποιούμε πάντα 100% ασφαλή και πιστοποιημένα προϊόντα.

Yψηλής ποιότητας προϊόντα και σκευάσματα σε ασυναγώνιστες τιμές.

Οι θεραπείες μας διεξάγονται σεβόμενοι την επιθυμία σας για ιδιωτικότητα.

Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε αισθητική ή επεμβατική θεραπεία ώστε να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας και να βελτιώσετε αισθητά την ποιότητα ζωής σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας για όποια πληροφορία χρειάζεστε ή για να προγραμματίσουμε ένα ραντεβού.

initial image
BOOK NOW

Κλείστε άμεσα ραντεβού…

213 005 0330
B. Σοφίας 105-107, Αθήνα
echondralis.secretary@gmail.com

Το ιατρείο

Το ιατρείο του πλαστικού χειρουργού Χονδραλή Ευθύμιου στεγάζεται στην Αθήνα, σε πολύ κεντρικό σημείο με εύκολη πρόσβαση, στη Λ. Βασ. Σοφίας 105-107.

Τeam Hondralis

 ΝΙΚΗ: 6957772880
 ΕΛΕΝΑ: 6941598984
 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ: 6945599901
 ΒΑΣΙΛΙΚΗ: 6955499140
 Tηλεφωνικό Κέντρο: 213 005 0330

Call Now Button