Η παρατεταμένη έκθεση μας στον ήλιο μπορεί να έχει αρνητικές επιδράσεις στο δέρμα μας όπως στην εμφάνιση πανάδων και κηλίδων όχι μόνο στο πρόσωπο αλλά και στο λαιμό και στα χέρια. Άλλη περίπτωση δυσχρωμιών στο δέρμα παρατηρείται λίγο μετά την εγκυμοσύνη όπως επίσης και σε μεγαλύτερες ηλικίες οι χαρακτηριστικές καφέ κηλίδες κυρίως στα χέρια. Η εξέλιξη της ιατρικής τεχνολογίας έρχεται να απαντήσει σε όλα τα παραπάνω με το Laser Q-switc κάνοντας από 1-3 συνεδρίας για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Η χρήση του Laser Q-switc δεν περιορίζεται μόνο εκεί καθώς χρησιμοποιείται και για την αφαίρεση tattoo ανεξαρτήτως χρώματος. Η εφαρμογή είναι σχεδόν ανώδυνη αφού έχει εφαρμοστεί για λίγα λεπτά πριν αναισθητική κρέμα. 

 

Κυριότερες εφαρμογές του Laser Q-switc είναι:

  • Πανάδες
  • Κηλίδες
  • Δυσχρωμίες
  • Αφαίρεση tattoo
  • Σημάδια εκ γενετής
  • Φακίδες
  • Ελιές
  • Αγγειώματα

 

Το Laser Q-switc είναι η μόνη μέθοδος που αποδεδειγμένα αφαιρεί τα τατουάζ χωρίς ουλές. Για την αφαίρεση ενός τατουάζ αλλά και τις λοιπές θεραπείες, το Q-Switched λέιζερ κατευθύνει την φωτεινή του ενέργεια προς την περιοχή εφαρμογής (π.χ. μελάνη). Η ενέργεια απορροφάται από τα σωματίδια του μελανιού, τα οποία στη συνέχεια θρυμματίζονται σε μικροσκοπικά θραύσματα.

Hondralis Plastic Surgery

Το ιατρείο του κ. Χονδραλή είναι άρτια εξοπλισμένο, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις σε θέματα αισθητικής ή επανόρθωσης.

Η ομάδα μας αποτελείται από άρτια εξειδικευμένο προσωπικό.

Χρησιμοποιούμε πάντα 100% ασφαλή και πιστοποιημένα προϊόντα.

Yψηλής ποιότητας προϊόντα και σκευάσματα σε ασυναγώνιστες τιμές.

Οι θεραπείες μας διεξάγονται σεβόμενοι την επιθυμία σας για ιδιωτικότητα.

Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε αισθητική ή επεμβατική θεραπεία ώστε να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας και να βελτιώσετε αισθητά την ποιότητα ζωής σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας για όποια πληροφορία χρειάζεστε ή για να προγραμματίσουμε ένα ραντεβού.

Θεαματικό αποτέλεσμα μετά από 5 συνεδρίες.

BOOK NOW

Κλείστε άμεσα ραντεβού…

213 005 0330
B. Σοφίας 105-107, Αθήνα
echondralis.secretary@gmail.com

Το ιατρείο

Το ιατρείο του πλαστικού χειρουργού Χονδραλή Ευθύμιου στεγάζεται στην Αθήνα, σε πολύ κεντρικό σημείο με εύκολη πρόσβαση, στη Λ. Βασ. Σοφίας 105-107.

Τeam Hondralis

 ΝΙΚΗ: 6957772880
 ΕΛΕΝΑ: 6941598984
 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ: 6945599901
 ΒΑΣΙΛΙΚΗ: 6955499140
 Tηλεφωνικό Κέντρο: 213 005 0330

Call Now Button