Η γήρανση, οι αλλαγές του βάρους, η έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία και η γενετική προδιάθεση είναι οι κυριότεροι παράγοντες που έχουν ως αποτέλεσμα το περίσσιο ή χαλαρωμένο δέρμα στην περιοχή του λαιμού, το λεγόμενο «παχύ» λαιμό  αλλά και την έντονη ρυτίδωσή του. Το necklift (λίφτινγκ λαιμού) είναι η επέμβαση που αντιμετωπίζει όλα τα παραπάνω, επιτυγχάνοντας την ανόρθωση της περιοχής του λαιμού, κάνοντας τον να φαίνεται πιο λεπτός, σφριγηλός και νεανικός . 

 

Εφαρμογή/Επίδραση 

Η επέμβαση του λίφτινγκ του λαιμού εκτελείται με τοπική αναισθησία ή μέθη. Ξεκινά στο λοβό του αυτιού και συνεχίζει προς το πίσω μέρος του, εκεί όπου το αυτί συνδέεται με το κεφάλι. Η τομή γίνεται μπροστά από το αυτί ακολουθώντας τις φυσικές καμπύλες και γωνίες του, ενώ συνεχίζει προς τα πίσω και παράλληλα με τη γραμμή του τριχωτού της κεφαλής. Αναλόγως την περίπτωση του ασθενούς, γίνεται τομή και κάτω από το πηγούνι στην πτυχή του «διπλού σαγονιού». Τέλος, το δέρμα ανασηκώνεται και τραβιέται προς τα επάνω και αφαιρείται ψηλά πάνω από τα αυτιά, επιτυγχάνοντας έτσι μια μια φυσική και νεανική εμφάνιση. Έτσι, έχουμε ως αποτέλεσμα την εξάλειψη των ρυτίδων του λαιμού και της χαλάρωσης, καθώς και την αποκατάσταση του σχήματος της κάτω γνάθου, όπως αυτό διαγράφεται με την αναδιάταξη των ιστών πάνω της. 

 

Επιστροφή στην καθημερινότητα 

Η επέμβαση διαρκεί περίπου 1 ώρα, ενώ η επιστροφή στο σπίτι είναι δυνατή μετά από λίγες ώρες. Τα μετεγχειρητικά σημάδια  χάνονται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Ο ατραυματικός τρόπος πραγματοποίησης της επέμβασης προσφέρει –πέρα από το άριστο αισθητικό αποτέλεσμα- ασφάλεια, εύκολη ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στην καθημερινότητα. Συνιστάται μόνο η αποφυγή των έντονων δραστηριοτήτων για 4 περίπου εβδομάδες μετά το χειρουργείο. 

Hondralis Plastic Surgery

Το ιατρείο του κ. Χονδραλή είναι άρτια εξοπλισμένο, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις σε θέματα αισθητικής ή επανόρθωσης.

Η ομάδα μας αποτελείται από άρτια εξειδικευμένο προσωπικό.

Χρησιμοποιούμε πάντα 100% ασφαλή και πιστοποιημένα προϊόντα.

Yψηλής ποιότητας προϊόντα και σκευάσματα σε ασυναγώνιστες τιμές.

Οι θεραπείες μας διεξάγονται σεβόμενοι την επιθυμία σας για ιδιωτικότητα.

Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε αισθητική ή επεμβατική θεραπεία ώστε να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας και να βελτιώσετε αισθητά την ποιότητα ζωής σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας για όποια πληροφορία χρειάζεστε ή για να προγραμματίσουμε ένα ραντεβού.

initial image
BOOK NOW

Το ιατρείο

Το ιατρείο του πλαστικού χειρουργού Χονδραλή Ευθύμιου στεγάζεται στην Αθήνα, σε πολύ κεντρικό σημείο με εύκολη πρόσβαση, στη Λ. Βασ. Σοφίας 105-107.

Τeam Hondralis

 ΝΙΚΗ: 6957772880
 ΕΛΕΝΑ: 6941598984
 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ: 6945599901
 ΒΑΣΙΛΙΚΗ: 6955499140
 Tηλεφωνικό Κέντρο: 213 005 0330

Call Now Button