Η ανόρθωση μηρών είναι η επέμβαση που λύνει το πρόβλημα με την χαλάρωση στους μηρούς. Η χαλάρωση στους μηρούς είναι πολύ συχνό φαινόμενο σε γυναίκες μετά τη μέση ηλικία που μπορεί να συνυπάρχει με τοπικό λίπος ή και κυτταρίτιδα. Στο ιστορικό των γυναικών αυτών υπάρχει συχνά η σημαντική απώλεια βάρους ή και η έλλειψη οποιουδήποτε είδους άσκησης για πολλά χρόνια.  Η ανόρθωση μηρών αντιμετωπίζει αποτελεσματικά και μόνιμα αυτό το πρόβλημα. 

 

Εφαρμογή/Επίδραση 

Με την ανόρθωση των έσω μηρών ουσιαστικά αφαιρούμε την περίσσεια του δέρματος κυρίως από την έσω μεριά των μηρών (που συνήθως είναι πιό έντονη) αλλά και από την πρόσθια και οπίσθια επιφάνεια σε μικρότερο βαθμό. Από μία τομή που ξεκινάει από το εφήβαιο και καταλήγει κάτω από τον γλουτό, παρασκευάζεται το δέρμα και αφού το τεντώσουμε αφαιρούμε αυτό που περισσεύει και ράβουμε. 

 

Επιστροφή στην καθημερινότητα 

Μετά την επέμβαση οι παροχετεύσεις μένουν για 2-5 μέρες ανάλογα με το περιστατικό και ο ασθενής φορά μια ειδική ζώνη για ένα μήνα περίπου. Ο ασθενής επιστρέφει στην εργασία του μετά την αφαίρεση των παροχετεύσεων. Ενώ ο πόνος είναι διαχειρίσιμος και αντιμετωπίζεται με παυσίπονα. 

Hondralis Plastic Surgery

Το ιατρείο του κ. Χονδραλή είναι άρτια εξοπλισμένο, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις σε θέματα αισθητικής ή επανόρθωσης.

Η ομάδα μας αποτελείται από άρτια εξειδικευμένο προσωπικό.

Χρησιμοποιούμε πάντα 100% ασφαλή και πιστοποιημένα προϊόντα.

Yψηλής ποιότητας προϊόντα και σκευάσματα σε ασυναγώνιστες τιμές.

Οι θεραπείες μας διεξάγονται σεβόμενοι την επιθυμία σας για ιδιωτικότητα.

Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε αισθητική ή επεμβατική θεραπεία ώστε να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας και να βελτιώσετε αισθητά την ποιότητα ζωής σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας για όποια πληροφορία χρειάζεστε ή για να προγραμματίσουμε ένα ραντεβού.

initial image
BOOK NOW

Κλείστε άμεσα ραντεβού…

213 005 0330
B. Σοφίας 105-107, Αθήνα
echondralis.secretary@gmail.com

Το ιατρείο

Το ιατρείο του πλαστικού χειρουργού Χονδραλή Ευθύμιου στεγάζεται στην Αθήνα, σε πολύ κεντρικό σημείο με εύκολη πρόσβαση, στη Λ. Βασ. Σοφίας 105-107.

Τeam Hondralis

 ΝΙΚΗ: 6957772880
 ΕΛΕΝΑ: 6941598984
 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ: 6945599901
 ΒΑΣΙΛΙΚΗ: 6955499140
 Tηλεφωνικό Κέντρο: 213 005 0330

Call Now Button