Πρόκειται για μία φυσική διαδικασία επιδιόρθωσης του ίδιου του κυττάρου απαλύνοντας τις ρυτίδες. Το δέρμα γίνεται πιο σφιχτό, νεανικό και αποκτά τον όγκο που είχε με μία φυσική αναζωογόνηση εκ των έσω. Μεγαλώνοντας ο φυσικός αριθμός των βλαστοκυττάρων και των ινοβλαστών μειώνεται σημαντικά σε σχέση με τις μικρότερες ηλικίες οι οποίες στηρίζονται στα νεανικά κύτταρα. Εξαιτίας αυτών, το δέρμα παραμένει σφριγηλό, ελαστικό και νεανικό.

 

Κάνοντας λοιπόν μία απλή αιμοληψία μικρή ποσότητα αίματος φυγοκεντρείται διαχωρίζοντας τα ερυθρά, λευκά αιμοσφαίρια, αιμοπετάλια και το πλάσμα. Το πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια απελευθερώνει μία πληθώρα αυξητικών παραγόντων. Επομένως, με την διαδικασία αυτή το δέρμα τροφοδοτείται με αναπαραγωγικά κύτταρα αυξάνοντας την πυκνότητα πρωτεϊνών στο δέρμα. Αναζωογονείται με τον πιο φυσικό τρόπο προκαλώντας διέγερση κολλαγόνου. Εφαρμόζεται στο πρόσωπο στο λαιμό αλλά και στο μπούστο. 

Hondralis Plastic Surgery

Το ιατρείο του κ. Χονδραλή είναι άρτια εξοπλισμένο, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις σε θέματα αισθητικής ή επανόρθωσης.

Η ομάδα μας αποτελείται από άρτια εξειδικευμένο προσωπικό.

Χρησιμοποιούμε πάντα 100% ασφαλή και πιστοποιημένα προϊόντα.

Yψηλής ποιότητας προϊόντα και σκευάσματα σε ασυναγώνιστες τιμές.

Οι θεραπείες μας διεξάγονται σεβόμενοι την επιθυμία σας για ιδιωτικότητα.

Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε αισθητική ή επεμβατική θεραπεία ώστε να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας και να βελτιώσετε αισθητά την ποιότητα ζωής σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας για όποια πληροφορία χρειάζεστε ή για να προγραμματίσουμε ένα ραντεβού.

Υπάρχουν δύο ειδών θεραπείες: Η διπλή και η απλή: 

  • Στην απλή θεραπεία, χρησιμοποιείται ένα φιαλίδιο αίματος από το οποίο μετά τη φυγοκέντρηση λαμβάνουμε το πλάσμα το εμπλουτίζουμε και το διοχετεύουμε στο δέρμα με την τεχνική dermapen.
  • Στη διπλή θεραπεία, παράγεται η διπλάσια ποσότητα. Η μισή χρησιμοποιείται όπως στην απλή και το άλλο μισό της ποσότητας, εγχύεται με ενέσεις πιο βαθιά στο λίπος του ιστού, σε σημεία που έχουν επιλεγεί.
BOOK NOW

Κλείστε άμεσα ραντεβού…

213 005 0330
B. Σοφίας 105-107, Αθήνα
echondralis.secretary@gmail.com

Το ιατρείο

Το ιατρείο του πλαστικού χειρουργού Χονδραλή Ευθύμιου στεγάζεται στην Αθήνα, σε πολύ κεντρικό σημείο με εύκολη πρόσβαση, στη Λ. Βασ. Σοφίας 105-107.

Τeam Hondralis

 ΝΙΚΗ: 6957772880
 ΕΛΕΝΑ: 6941598984
 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ: 6945599901
 ΒΑΣΙΛΙΚΗ: 6955499140
 Tηλεφωνικό Κέντρο: 213 005 0330

Call Now Button