Το πρόσωπο αποτελεί τον καθρέφτη της ηλικίας. Κύριος παράγοντας που χαράζει τα σημάδια του στο ανθρώπινο πρόσωπο, με τη μορφή ρυτίδων και χαλάρωσης , είναι ο χρόνος. Το facelift (λίφτινγκ προσώπου) είναι η πιο ολοκληρωμένη και αποτελεσματική προσέγγιση για την αντιμετώπιση των σημαδιών της γήρανσης, αφού επαναφέρει, με ανατομικό τρόπο, την πτώση των μαλακών μορίων στη φυσική τους θέση. Αποτελεί την πιο ισχυρή επεμβατική μέθοδο, καθώς έχει την ικανότητα  να επαναφέρει την όψη του προσώπου σε πιο νεανική μορφή, εξασφαλίζοντας μακροχρόνιο αποτέλεσμα. 

 

Εφαρμογή/Επίδραση 

Η επέμβαση του λίφτινγκ του προσώπου βελτιώνει την εμφάνιση του μέσου και κάτω τριτημορίου του προσώπου επεμβαίνοντας στο επίπεδο των μυών του προσώπου και της περιτονίας και διατείνοντας τους προς την  αντίθετη φορά της βαρύτητας. Οι χειρισμοί γίνονται πάνω σε μια ενιαία ανατομική μονάδα SMAS (επιφανειακό μυοαπονευρωτικό σύστημα), το οποίο περιλαμβάνει τους μύες, τους συνδέσμους και άλλες στηρικτικές δομές του προσώπου. Η  εμπειρία του κ.Χονδραλή και η άρτια τεχνική που επιλέγει ανάλογα με τις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε προσώπου, επαναφέρει τις δομές αυτές σε ανατομικές περιοχές που βρίσκονταν παλαιότερα. Αφαιρώντας τέλος το περίσσιο δέρμα και τοποθετώντας το στη νέα του θέση, επιτυγχάνεται μια ασφαλής και άρτια επέμβαση. 

 

Επιστροφή στην καθημερινότητα 

Η επέμβαση διαρκεί 2 έως 4 ώρες, ενώ την επόμενη ημέρα είναι δυνατή η επιστροφή στο σπίτι, καθώς δεν χρησιμοποιείται ολική αναισθησία, αλλά τοπική και μέθη. Τα μετεγχειρητικά σημάδια δεν φαίνονται και χάνονται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Σήμερα, οι αδιόρατες ουλές και ο ατραυματικός τρόπος πραγματοποίησης της επέμβασης προσφέρουν -πέρα από το άριστο αισθητικό αποτέλεσμα- ασφάλεια, εύκολη ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στην καθημερινότητα. 

 

Συνδυαστικές Θεραπείες 

Για την επίτευξη των βέλτιστων αισθητικών αποτελεσμάτων το facelift μπορεί να συνδυαστεί με συνεργικές επεμβάσεις, όπως, το υαλουρονικό οξύ, η μεσοθεραπεία(αυτόλογη και μη), οι ενέσεις βοτουλινικής τοξίνης (botox), το laser και η βλεφαροπλαστική  (με ή χωρίς νυστέρι). 

Hondralis Plastic Surgery

Το ιατρείο του κ. Χονδραλή είναι άρτια εξοπλισμένο, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις σε θέματα αισθητικής ή επανόρθωσης.

Η ομάδα μας αποτελείται από άρτια εξειδικευμένο προσωπικό.

Χρησιμοποιούμε πάντα 100% ασφαλή και πιστοποιημένα προϊόντα.

Yψηλής ποιότητας προϊόντα και σκευάσματα σε ασυναγώνιστες τιμές.

Οι θεραπείες μας διεξάγονται σεβόμενοι την επιθυμία σας για ιδιωτικότητα.

Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε αισθητική ή επεμβατική θεραπεία ώστε να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας και να βελτιώσετε αισθητά την ποιότητα ζωής σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας για όποια πληροφορία χρειάζεστε ή για να προγραμματίσουμε ένα ραντεβού.

initial image
BOOK NOW

Το ιατρείο

Το ιατρείο του πλαστικού χειρουργού Χονδραλή Ευθύμιου στεγάζεται στην Αθήνα, σε πολύ κεντρικό σημείο με εύκολη πρόσβαση, στη Λ. Βασ. Σοφίας 105-107.

Τeam Hondralis

ΝΙΚΗ: 6957772880
 ΕΛΕΝΑ: 6941598984
 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ: 6945599901
 ΒΑΣΙΛΙΚΗ: 6955499140
 Tηλεφωνικό Κέντρο: 213 005 0330

Call Now Button