Η αυξητική στήθους θεωρείται ως μία από τις πιο συχνές επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής παγκόσμιός. Είναι μια χειρουργική διαδικασία που έχει ως αποτέλεσμα την ενίσχυση του μεγέθους και του σχήματος του μαστού μιας γυναίκας . Οι πιο συχνοί λόγοι για να προχωρήσει μία γυναίκα σε αυτή την επέμβαση είναι η ατροφία των μαστών που οφείλεται σε γονιδιακά αίτια, η ανισομαστία, η μείωση του όγκου των μαστών λόγω εγκυμοσύνης ή μεγάλης απώλειας βάρους, βελτίωση της εμφάνιση του μαστού ή να δημιουργία της εμφάνισης ενός μαστού που λείπει ή έχει παραμορφωθεί λόγω τραύματος.

 

Εφαρμογή/Επίδραση 

Η ασθενής στο πρώτο ραντεβού θα ενημερωθεί από τον γιατρό σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής του χειρουργείου. Σε αυτό το στάδιο ο dr. ΧΟΝΔΡΑΛΗΣ θα της αναλύσει όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζει για τα ενθέματα σιλικόνης και την τοποθέτησή τους. Οι προθέσεις σιλικόνης τοποθετούνται είτε κάτω είτε πάνω από τον θωρακικό μυ. Η περιοχή τοποθέτησης διαφέρει από άτομο σε άτομο, αφού σημαντικοί παράγοντες συμβάλλουν στην επιλογή της. Ο σωματότυπος και η εικόνα που έχει το θωρακικό τοίχωμα και οι μαστοί είναι τα κριτήρια επιλογής. Κατά την εισαγωγή της γυναίκας στο νοσοκομείο, γίνεται ο πλήρης προεγχειρητικός έλεγχος, δηλ. εξετάσεις αίματος, ακτινογραφία θώρακα και καρδιολογική εξέταση. Οι τομές για την αυξητική είναι πολύ μικρές και δεν ξεπερνούν τα 4cm. Η συρραφή των τομών γίνεται με πολλή λεπτομέρεια, ώστε να μην αφήσει κανένα σημάδι. Η επέμβαση διαρκεί περίπου 2 ώρες.

 

Επιστροφή στην καθημερινότητα 

Μετά το χειρουργείο, στο στήθος υπάρχει επίδεση για 1 τουλάχιστον ημέρα. Στην συνέχεια η γυναίκα φοράει για περίπου 1 μήνα ειδικό στηθόδεσμο, που προσφέρει ασφάλεια στο στήθος που έχει χειρουργηθεί. Πρέπει να τον φοράει 24ώρες το 24ωρο και να τον βγάζει μόνο την ώρα του μπάνιου. Η ασθενής επιστρέφει σπίτι της μετά από 1 ημέρα. Σε μία εβδομάδα μπορεί να γυρίσει στην εργασία της, ακολουθώντας πλήρως τις μετεγχειρητικές οδηγίες. Σε αυτές περιλαμβάνεται μεγάλη προσοχή στα βάρη και στις απότομες κινήσεις. Καλό είναι για 10 ημέρες να μην οδηγεί. Αν η εργασία είναι χειρωνακτική, η επιστροφή μπορεί να γίνει στις 20 ημέρες, αν είναι καθιστική σε 5-7 ημέρες. Αν η γυναίκα αθλείται, θα πρέπει να υπολογίζει αποχή περίπου 1 μήνα.

Hondralis Plastic Surgery

Το ιατρείο του κ. Χονδραλή είναι άρτια εξοπλισμένο, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις σε θέματα αισθητικής ή επανόρθωσης.

Η ομάδα μας αποτελείται από άρτια εξειδικευμένο προσωπικό.

Χρησιμοποιούμε πάντα 100% ασφαλή και πιστοποιημένα προϊόντα.

Yψηλής ποιότητας προϊόντα και σκευάσματα σε ασυναγώνιστες τιμές.

Οι θεραπείες μας διεξάγονται σεβόμενοι την επιθυμία σας για ιδιωτικότητα.

Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε αισθητική ή επεμβατική θεραπεία ώστε να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας και να βελτιώσετε αισθητά την ποιότητα ζωής σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας για όποια πληροφορία χρειάζεστε ή για να προγραμματίσουμε ένα ραντεβού.

BOOK NOW

Κλείστε άμεσα ραντεβού…

213 005 0330
B. Σοφίας 105-107, Αθήνα
echondralis.secretary@gmail.com

Το ιατρείο

Το ιατρείο του πλαστικού χειρουργού Χονδραλή Ευθύμιου στεγάζεται στην Αθήνα, σε πολύ κεντρικό σημείο με εύκολη πρόσβαση, στη Λ. Βασ. Σοφίας 105-107.

Τeam Hondralis

 ΝΙΚΗ: 6957772880
 ΕΛΕΝΑ: 6941598984
 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ: 6945599901
 ΒΑΣΙΛΙΚΗ: 6955499140
 Tηλεφωνικό Κέντρο: 213 005 0330

Call Now Button