Το κουρασμένο βλέμμα, οι σακούλες κάτω από τα μάτια, και η χαλάρωση του δέρματος στα βλέφαρα  είναι  χαρακτηριστικά που διορθώνονται με την επέμβαση της βλεφαροπλαστικής. Αυτά δεν οφείλονται μόνο στο χρόνο αλλά και σε κληρονομικότητα, καθώς εμφανίζονται και σε νεαρή ηλικία , γεγονός που καθιστά δυνατή  την επέμβαση σε κάθε ηλικία! 

Πρόκειται για μια εκπληκτική διαδικασία , εφόσον επιτυγχάνει την πλήρη αναζωογόνηση του βλέμματος και την εξάλειψη κάθε ένδειξης γήρατος στην περιοχή των ματιών! 

 

Εφαρμογή/Επίδραση 

H επέμβαση γίνεται με τοπική αναισθησία ή μέθη. Ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ασθενούς μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε μόνο στα άνω βλέφαρα, είτε μόνο στα κάτω, είτε και στα δυο. Κατά τη διαδικασία, με τον επιμελή σχεδιασμό του Πλαστικού Χειρουργού κ.Χονδραλή , εκτιμάται το μέγεθος της περίσσειας του δέρματος και του λίπους που αφαιρείται με αποτέλεσμα οι τομές να «κρύβονται» στις φυσικές πτυχές των βλεφάρων. Στα κάτω βλέφαρα μάλιστα, οι τομές γίνονται εντός του επιπεφυκότα , καθιστώντας τες πραγματικά αόρατες. 

 

Επιστροφή στην καθημερινότητα 

Η επέμβαση διαρκεί περίπου 1 με 2 ώρες . Τα μετεγχειρητικά σημάδια  σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα δεν είναι ορατά. Το αποτέλεσμα της επέμβασης είναι μόνιμο, ενώ η ανάρρωση και η επιστροφή στην καθημερινότητα είναι άμεση. Τα ράμματα που τοποθετούνται αφαιρούνται στις 2 και στις 5 μέρες μετά το χειρουργείο. 

Άμεσα μετεγχειρητικά συνήθως παρατηρείται ήπιο οίδημα, το οποίο υποχωρεί σε μια εβδομάδα περίπου, δίνοντας τη θέση του σε μια λεία και νεανική όψη. 

 

Συνδυαστικές Θεραπείες 

Για την επίτευξη των βέλτιστων αισθητικών αποτελεσμάτων της βλεφαροπλαστικής, μπορεί να γίνει συνδυασμός με συνεργικές επεμβάσεις, όπως, το facelift (ή mini facelift),το υαλουρονικό οξύ, η μεσοθεραπεία (αυτόλογη και μη) και οι ενέσεις βοτουλινικής τοξίνης (botox). 

Hondralis Plastic Surgery

Το ιατρείο του κ. Χονδραλή είναι άρτια εξοπλισμένο, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις σε θέματα αισθητικής ή επανόρθωσης.

Η ομάδα μας αποτελείται από άρτια εξειδικευμένο προσωπικό.

Χρησιμοποιούμε πάντα 100% ασφαλή και πιστοποιημένα προϊόντα.

Yψηλής ποιότητας προϊόντα και σκευάσματα σε ασυναγώνιστες τιμές.

Οι θεραπείες μας διεξάγονται σεβόμενοι την επιθυμία σας για ιδιωτικότητα.

Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε αισθητική ή επεμβατική θεραπεία ώστε να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας και να βελτιώσετε αισθητά την ποιότητα ζωής σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας για όποια πληροφορία χρειάζεστε ή για να προγραμματίσουμε ένα ραντεβού.

initial image
BOOK NOW

Κλείστε άμεσα ραντεβού…

213 005 0330
B. Σοφίας 105-107, Αθήνα
echondralis.secretary@gmail.com

Το ιατρείο

Το ιατρείο του πλαστικού χειρουργού Χονδραλή Ευθύμιου στεγάζεται στην Αθήνα, σε πολύ κεντρικό σημείο με εύκολη πρόσβαση, στη Λ. Βασ. Σοφίας 105-107.

Τeam Hondralis

ΝΙΚΗ: 6957772880
 ΕΛΕΝΑ: 6941598984
 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ: 6945599901
 ΒΑΣΙΛΙΚΗ: 6955499140
 Tηλεφωνικό Κέντρο: 213 005 0330

Call Now Button