Τι είναι η κρυολιπόλυση και πως λειτουργεί: Η Ιατρική κρυολιπόλυση Cristal κατασκευάζεται στην Γαλλία και είναι από τις πλέον διαδεδομένες συσκευές για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους. Είναι η ασφαλέστερη συσκευή καθώς διαθέτει Ιατρική Σήμανση CE από τον πιστοποιημένο οργανισμό B.S.I. Πρόκειται για την ιατρικά τεκμηριωμένη χρησιμοποίηση της τεχνολογίας του μηχανισμού ψύξης, η οποία στοχεύει στην μόνιμη καταστροφή των λιποκυττάρων του υποδόριου ιστού, χωρίς να βλάπτονται οι παρακείμενοι ιστοί. Συγκεκριμένα τα λιποκύτταρα όταν εκτεθούν σε θερμοκρασίες κοντά στους -9 βαθμούς Κελσίου καταστρέφονται και αποπίπτουν. Η κρυολιπόλυση είναι μη-επεμβατική μέθοδος για την οριστική καταπολέμηση του τοπικού πάχους εφαρμόζοντας μια ή δύο κεφαλές, στην περιοχή που έχουμε επιλέξει.Επίσης είναι εντελώς ανώδυνη καθώς η αίσθηση ψύχους είναι αντιληπτή για μερικά μόνο δευτερόλεπτα διότι πολύ γρήγορα το δέρμα μουδιάζει τοπικά και δεν υπάρχει περαιτέρω ενόχληση. Κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου μία ώρα.

 

Σε ποιες περιοχές εφαρμόζεται η Κρυολιπόλυση:

  • Κοιλιακή χώρα
  • Μπράτσα
  • Μηροί (έσω, πρόσθιοι, οπίσθιοι)
  • Γλουτοί (ψωμάκια)
  • Κάτω από τους γλουτούς (banana roll)
  • Πλαϊνά πλάτης (love handles) και πλαϊνά μέσης
  • Γύρω από το σουτιέν (bra fat).
  • Εσωτερική πλευρά των γονάτων

Άμεσα μετά τη θεραπεία χρειάζεται λίγο μασάζ στην περιοχή για να φύγει το μούδιασμα που προκαλεί η ψύξη. Μετά την εφαρμογή μπορούμε να επιστρέψουμε στις καθημερινές μας δραστηριότητες. Θα πρέπει όμως να καταναλώσουμε τουλάχιστον 2 λίτρα νερό, κατά τη διάρκεια της ίδιας ημέρας.

 

Απαιτούμενες συνεδρίες: Τα αποτελέσματα αρχίζουν να γίνονται ορατά σταδιακά μετά την πρώτη συνεδρία αλλά η μεγάλη διαφορά παρατηρείται μετά από 4-12 εβδομάδες. Σε κάθε  υπό «θεραπεία» περιοχή χρειάζονται έως 2 συνεδρίες, ώστε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι θεραπείες θα πρέπει να γίνονται με μεσοδιάστημα 30 ημερών. Η κρυολιπόλυση μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες θεραπείες σώματος όπως Ενέσιμης Λιποδιάλυσης,Μεσοθεραπείας Σώματος και Rf Venus Legacy για πιο άμεσα αποτελέσματα.

Hondralis Plastic Surgery

Το ιατρείο του κ. Χονδραλή είναι άρτια εξοπλισμένο, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις σε θέματα αισθητικής ή επανόρθωσης.

Η ομάδα μας αποτελείται από άρτια εξειδικευμένο προσωπικό.

Χρησιμοποιούμε πάντα 100% ασφαλή και πιστοποιημένα προϊόντα.

Yψηλής ποιότητας προϊόντα και σκευάσματα σε ασυναγώνιστες τιμές.

Οι θεραπείες μας διεξάγονται σεβόμενοι την επιθυμία σας για ιδιωτικότητα.

Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε αισθητική ή επεμβατική θεραπεία ώστε να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας και να βελτιώσετε αισθητά την ποιότητα ζωής σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας για όποια πληροφορία χρειάζεστε ή για να προγραμματίσουμε ένα ραντεβού.

initial image

Η θεραπεία είναι απόλυτα ασφαλής εφόσον γίνεται από εξειδικευμένο ιατρό.

BOOK NOW

Κλείστε άμεσα ραντεβού…

213 005 0330
B. Σοφίας 105-107, Αθήνα
echondralis.secretary@gmail.com

Το ιατρείο

Το ιατρείο του πλαστικού χειρουργού Χονδραλή Ευθύμιου στεγάζεται στην Αθήνα, σε πολύ κεντρικό σημείο με εύκολη πρόσβαση, στη Λ. Βασ. Σοφίας 105-107.

Τeam Hondralis

 ΝΙΚΗ: 6957772880
 ΕΛΕΝΑ: 6941598984
 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ: 6945599901
 ΒΑΣΙΛΙΚΗ: 6955499140
 Tηλεφωνικό Κέντρο: 213 005 0330

Call Now Button