Είναι μια κοσμητική χειρουργική επέμβαση που στοχεύει στην αφαίρεση του περιττού λίπους που εναποτίθεται σε διάφορες περιοχές του σώματος,βελτιώνοντας το σχήμα τους και τη σιλουέτα. Σημερα εφαρμόζεται τόσο η κλασική λιποαναρρόφηση όσο και η λιποαναρρόφηση με laser smart lips μια πιο εξελιγμένη τεχνική λιπογλυπτικης που αξιοποιεί τη δύναμη του λέιζερ ND:YAG καθιστώντας την διαδικασία απομάκρυνσης του επίμονου τοπικού πάχους πιο ανώδυνη και απολύτως ασφαλη. 

 

Οι καλύτεροι υποψήφιοι για λιποαναρρόφηση είναι άτομα φυσιολογικού βάρους με ελαστικό δέρμα που έχουν τοπικό λίπος σε ορισμένες περιοχές του σώματος τους. Χωρίς να συνδέεται άμεσα έχει παρατηρηθεί κλινικά ότι μια επιτυχημένη λιποαναρρόφηση μπορεί να έχει εξαιρετικά αποτελέσματα και στη μείωση της τοπικής κυτταρίτιδας. Η λιποαναρρόφηση είναι μια ασφαλέστατη τεχνική εφόσον πραγματοποιηθεί από εξειδικευμένο γιατρό,πλαστικό χειρουργό. Η περίοδος ανάρρωσης είναι μικρή και μπορεί κανείς μέσα σε διάστημα δυο εβδομάδων (μετά από κλασική λιποαναρρόφηση) η την επόμενη κιόλας μέρα(μετά από λιποαναρρόφηση με laser smart lipo )να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες. 

 

Η λιποαναρρόφηση δεν αποτελεί εναλλακτική λύση της δίαιτας η της άσκησης και δεν ενδείκνυται για την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας. Επίσης δεν αποτελεί μέθοδο απώλειας βάρους αν και έχει παρατηρηθεί ότι μετά από λιποαναρρόφηση το άτομο ανακτά την αυτοπεποίθηση του και ενισχύεται η θέληση του να ακολουθήσει μια ισορροπημένη διατροφή. 

 

Επομένως συχνά μετά από λιποαναρρόφηση παρατηρείται σταδιακά απώλεια βάρους αν το άτομο είναι υπέρβαρο. 

Οι περιοχές που εφαρμόζεται η λιποαναρρόφηση είναι οι ακόλουθες: 

 • Κοιλιά-πλαϊνά κοιλιάς και οσφυς(μέση) 
 • Πλάτη-στήθος(γυναικομαστια σε άνδρες) 
 • Προγούλι(διπλοσάγονο) 
 • Βραχίονες(μπράτσα) 
 • Γλουτοί(ψωμάκια) 
 • Γόνατα-γάμπες-μηροί(έσω,πρόσθια,οπίσθια επιφάνεια) 
 • Banana roll (η περιοχή ακριβώς κάτω από τη  γλουτιαια πτυχή 

 

Η λιποαναρρόφηση μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες θεραπείες απώλειας τοπικού πάχους είτε ως προετοιμασία πριν τη λιποαναρρόφηση η ως συμπληρωματική θεραπεία μετά από αυτή. Τέτοιες θεραπείες είναι: 

 • Cavitation-Rf 
 • Μέσο θεραπεία λιπολυσης 
 • Κρυολιπολυση 
 • Νήματα σώματος PDO & COG 

Hondralis Plastic Surgery

Το ιατρείο του κ. Χονδραλή είναι άρτια εξοπλισμένο, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις σε θέματα αισθητικής ή επανόρθωσης.

Η ομάδα μας αποτελείται από άρτια εξειδικευμένο προσωπικό.

Χρησιμοποιούμε πάντα 100% ασφαλή και πιστοποιημένα προϊόντα.

Yψηλής ποιότητας προϊόντα και σκευάσματα σε ασυναγώνιστες τιμές.

Οι θεραπείες μας διεξάγονται σεβόμενοι την επιθυμία σας για ιδιωτικότητα.

Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε αισθητική ή επεμβατική θεραπεία ώστε να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας και να βελτιώσετε αισθητά την ποιότητα ζωής σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας για όποια πληροφορία χρειάζεστε ή για να προγραμματίσουμε ένα ραντεβού.

initial image
BOOK NOW

Κλείστε άμεσα ραντεβού…

213 005 0330
B. Σοφίας 105-107, Αθήνα
echondralis.secretary@gmail.com

Το ιατρείο

Το ιατρείο του πλαστικού χειρουργού Χονδραλή Ευθύμιου στεγάζεται στην Αθήνα, σε πολύ κεντρικό σημείο με εύκολη πρόσβαση, στη Λ. Βασ. Σοφίας 105-107.

Τeam Hondralis

 ΝΙΚΗ: 6957772880
 ΕΛΕΝΑ: 6941598984
 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ: 6945599901
 ΒΑΣΙΛΙΚΗ: 6955499140
 Tηλεφωνικό Κέντρο: 213 005 0330

Call Now Button