Η  κυτταρίτιδα είναι αναμφισβήτητα,o μεγαλύτερος  εχθρός  της γυναίκας. «Η κυτταρίτιδα είναι η εναπόθεση νερού και λίπους ανάμεσα στο δέρμα και στον υποδόριο ιστό. Οφείλεται στην κακή αιμάτωση και τη διόγκωση των λιποκυψελών στη συγκεκριμένη περιοχή του σώματος που εμφανίζεται. Ο συνδετικός ιστός χάνει την ελαστικότητά του και το δέρμα παρουσιάζει μια εικόνα που μοιάζει με φλοιό πορτοκαλιού». 

 

Τι είναι η μεσοθεραπεία σώματος και πως βοηθάει στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας:          Είναι ασφαλείς,ενέσιμη θεραπεία με την χρήση αναισθητικής κρέμας.Η μεσοθεραπεία σώματος συμβάλλει στην μείωση της κυτταρίτιδας άμεσα,ανώδυνα και μη επεμβατικά χαρίζοντας ένα λείο και σφριγηλό δέρμα. Πρόκειται για μια απλή διαδικασία κατά την οποία εγχύουμε με τη βοήθεια πολύ μικρών βελόνων ειδικές ουσίες, όπως καφείνη, φωσφατιδυλοχολίνη,οργανικό πυρίτιο, καρνιτίνη, κα σε όλες τις απαιτούμενες περιοχές. Κατά την ολοκλήρωση της θεραπείας και λόγω της έγχυσης είναι πιθανή η εμφάνιση αιματωμάτων και ερυθημάτων στην περιοχή εφαρμογής. Οι συγκεκριμένες αντιδράσεις είναι φυσιολογικές και υποχωρούν άμεσα ή μερικές ώρες αργότερα.Η εφαρμογή της μεσοθεραπείας είναι σχετικά ανώδυνη και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στην εργασία του αμέσως μετά την εφαρμογή. 

 

Απαιτούμενες συνεδρίες:O συνολικός αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από το βαθμό έκτασης και εκδήλωσης του προβλήματος, για ορατά αποτελέσματα απαιτούνται ενδεικτικά  5-12 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 7-10 ημέρες. Η ενέσιμη μεσοθεραπεία για την κυτταρίτιδα συνδυάζεται πολλές φορές  εξαιρετικά αποτελεσματικά τόσο με Venus Rf-Ραδιοσυχνότητες όσο και με προηγμένης τεχνολογίας Κρυολιπόλιση  για εσάς που στοχεύετε στις βέλτιστες λύσεις σε μικρό χρονικό διάστημα. 

Hondralis Plastic Surgery

Το ιατρείο του κ. Χονδραλή είναι άρτια εξοπλισμένο, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις σε θέματα αισθητικής ή επανόρθωσης.

Η ομάδα μας αποτελείται από άρτια εξειδικευμένο προσωπικό.

Χρησιμοποιούμε πάντα 100% ασφαλή και πιστοποιημένα προϊόντα.

Yψηλής ποιότητας προϊόντα και σκευάσματα σε ασυναγώνιστες τιμές.

Οι θεραπείες μας διεξάγονται σεβόμενοι την επιθυμία σας για ιδιωτικότητα.

Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε αισθητική ή επεμβατική θεραπεία ώστε να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας και να βελτιώσετε αισθητά την ποιότητα ζωής σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας για όποια πληροφορία χρειάζεστε ή για να προγραμματίσουμε ένα ραντεβού.

initial image
BOOK NOW

Κλείστε άμεσα ραντεβού…

213 005 0330
B. Σοφίας 105-107, Αθήνα
echondralis.secretary@gmail.com

Το ιατρείο

Το ιατρείο του πλαστικού χειρουργού Χονδραλή Ευθύμιου στεγάζεται στην Αθήνα, σε πολύ κεντρικό σημείο με εύκολη πρόσβαση, στη Λ. Βασ. Σοφίας 105-107.

Τeam Hondralis

 ΝΙΚΗ: 6957772880
 ΕΛΕΝΑ: 6941598984
 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ: 6945599901
 ΒΑΣΙΛΙΚΗ: 6955499140
 Tηλεφωνικό Κέντρο: 213 005 0330

Call Now Button