Ο κος Χονδραλής Ευθύμιος είναι πλαστικός χειρουργός και το ιατρείο του στεγάζεται στην Αθήνα, σε πολύ κεντρικό σημείο με εύκολη πρόσβαση, στη Λ. Βασ. Σοφίας 105-107.

 

Το ιατρείο λειτουργεί με γνώμονα τη μέγιστη δυνατή ικανοποίησή σας, έτσι το τελικό αποτέλεσμα ανταπεξέρχεται στις προσδοκίες και στα όσα έχουμε συζητήσει μαζί στις συναντήσεις μας πριν την επέμβαση. Ενδεικτικά κάποιες υπηρεσίες μας είναι οι αποτριχώσεις (Αλεξανδρίτης), Lifting, Λιποαναρρόφηση, Υαλουρονικό οξύ και όλων των κατηγοριών αισθητικές επεμβάσεις.

 

Η ενημέρωσή σας είναι το πρώτο πράγμα που λαμβάνουμε υπόψη και αυτό γιατί ο κάθε άνθρωπος χρειάζεται μια εξατομικευμένη επεμβατική θεραπεία, καθώς δεν ταιριάζουν όλες οι αισθητικές και επανορθωτικές επεμβάσεις με τις ανάγκες του και ας φαίνονται φαινομενικά ίδια τα προβλήματα.

 

Το ιατρείο του κ. Χονδραλή είναι άρτια εξοπλισμένο, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις σε θέματα αισθητικής ή επανόρθωσης. Όλο το προσωπικό είναι άρτια εκπαιδευμένο και προσαρμοσμένο στις οδηγίες και τα πολύ υψηλά στάνταρ που έχουν δοθεί.

 

Αναλαμβάνει οποιαδήποτε αισθητική ή επεμβατική θεραπεία ώστε να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας και να βελτιώσετε αισθητά την ποιότητα ζωής σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας για όποια πληροφορία χρειάζεστε ή για να προγραμματίσουμε ένα ραντεβού.

Το ιατρείο

Το ιατρείο του πλαστικού χειρουργού Χονδραλή Ευθύμιου στεγάζεται στην Αθήνα, σε πολύ κεντρικό σημείο με εύκολη πρόσβαση, στη Λ. Βασ. Σοφίας 105-107.

Τeam Hondralis

 ΝΙΚΗ: 6957772880
 ΕΛΕΝΑ: 6941598984
 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ: 6945599901
 ΒΑΣΙΛΙΚΗ: 6955499140
 Tηλεφωνικό Κέντρο: 213 005 0330

Call Now Button